Snel afvallen tijdens de zomer

Snel afvallen tijdens de zomer

We zitten nu al in de zomer. Maar je wilt toch nog heel snel die buik wegwerken voor je vakantie eind augustus. Dat kan als je het maar wilt. Als je snel veel wilt afvallen zal je daar wel wat voor moeten doen. In deze tekst kun je lezen hoe je snel kunt afvallen.

 #1 Het begint bij een gezonde voeding

 Het begint allemaal met wat je eet. Wil je afvallen zal je gezonder en op regelmatige tijden moeten eten. Om de twee uur moet je iets eten wat gezond is. Zo houd je je spijsvertering actief waardoor er meer verbrand word. Zorg ervoor dat je elke dat twee ons groente en twee stuks fruit binnen krijgt en probeer daarnaast niet te vet te eten. Eet dus niet te vaak ongezond. 1 keer in de week zondigen mag, maar niet te erg.

 #2 Drink water

 Wil je snel afvallen is het heel belangrijk om water te drinken. Water zorgt ervoor dat de kilo’s eraf vliegen. Dat komt doordat je de frisdrank laat staan als je water drinkt. En die frisdrank zitten vol suikers die later als vet op je lichaam te vinden zijn. Daarnaast zorgt water dat je stofwisseling sneller werkt. Dat zorgt voor meer verbranding en dus sneller afvallen. Daarnaast geeft water het gevoel dat je vol zit waardoor je minder in de verleiding komt dat je wilt gaan snoepen.

 #3 Beweging is het extra zetje

 Als je wilt afvallen is het belangrijk dat je veel beweegt. Alleen vaak willen mensen dit niet aangezien ze denken dat ze elke dag moeten sporten. Maar als jij je aan het eten en het drinken van water houdt is elke dag sporten niet nodig. Je moet alleen wel zorgen dat je elke dag minimaal een halfuur beweegt. Maar dat is ook fietsen naar je werk of lopen naar de supermarkt. Als je maar een halfuur per dag beweegt zal jij snel afvallen.

Lees verder op GezondheidZINE om meer te weten te komen over snel afvallen!

Volg ons op facebook!